"Във футбола винаги имаш своите шансове. Защо това да е различно, когато съперник е отбор като ПСЖ. За мен ние имаме своите шансове. Така и трябва да подходим към срещата, да излезем на терена с тази нагласа. Ако съперникът не е концентриран на 100%, то определено трябва да се възползваме от това.

Това заяви една от звездите на Лудогорец Марселиньо преди сблъсъка с Пари Сен Жермен в Шампионската лига. „Орлите” приемат френския първенец в сряда, 28 септември, на националния стадион „Васил Левски” в първото си домакинство от група А на турнира.

„ПСЖ разполага с много силни футболисти, но това не бива да ни притеснява. Ние също имаме добър отбор, с добри футболисти. В началото на сезона нашата цел бе влизане в Шампионската лига. Успяхме да я постигнем. Тук играят само големи отбори и ние няма как да мислим, че ще има лесни мачове. Но ние обичаме да е точно така. Винаги, когато играем в София, това ни помага. Когато излезеш пред пълния стадион и чуеш химна е наистина страхотно. Надявам се да стане един спектакъл за София, България и за нас”, допълни още Марселиньо.