Звездата на Лудогорец Марселиньо обеща, че "орлите" ще направят голям мач срещу ПСЖ. Както е известно, утре разградчани излизат срещу парижани на Парк де Пренс.

"Трябва да подходим много внимателно, да няма агресия като срещу Арсенал в Лондон. Ще направим голям мач и ще видим какво ще стане, излизаме за победа. Ние не излизаме на терена за загуби. Винаги мислим за нещо повече, имаме отбор за това. Ако може точка или три, това не е лудост. Би било супер да вземем нещо", пожела си Марселиньо.

Лудогорец замина за Париж в добро настроение, след като стана ясно, че звездата на тима Джонатан Кафу не е със сериозна контузия и ще може да вземе участие в утрешния двубой срещу ПСЖ. 

На летишето във Варна наставникът на орлите Георги Дерменджиев говори пред медиите за утрешния мач.

"Вие знаете, че футболът е феномен и никога не е предсказуем. Ние знаем, че ще играем срещу един изключително добър съперник, но мислим да се възползваме от нашите шансове, така че нашият стил няма да бъде нарушен. Нека да изчакаме, утре са и двата мача. Ние сме зависими и от нашия мач, зависими сме и от мача Базел – Арсенал”, каза Дерменджиев.