Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино бе много доволен от успеха с 3:1 над ЦСКА Москва благодарение на който отборът му успя да се класира за Лига Европа. 
 

Така на практика тимът сложи и край на негативната си серия на "Уембли", след като не познаваше вкуса на успеха на техния временен дом за европейските мачове.

"За нас бе много важно да спечелим на "Уембли" и да променим лошото усещане след издънките срещу Монако и Леверкузен", обяви специалистът на пресконференията след мача.

"Мисля, че този път се представихме добре и вече сме на правия път с оглед на представянето ни напоследък".

"В този мач показахме реалните си качества. Дори смятам, че играхме по-добре дори от мача със Суонзи, който спечелихме убедително с 5:0 на наш терен".

"Имахме проблеми през последния месец и половина, но в момента всички в тима вече са възстановени. По-силни сме сега и това си личи осезаемо на терена". 

"Да, разочаровани сме, че не продължаваме напред в Шампионската лига, но все пак и Лига Европа е важен турнир. Дали се целим в трофея? Естествено, че искаме да го спечелим, защото това ще ни даде отново възможност да играем в най-комерсиалния турнир".