Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос не остана длъжен на Жерард Пике и му заяви да си спомни реванша на Барселона с ПСЖ от 1/8-финалите на Шампионска лига.


Мачът на "Камп Ноу" предизвика куп съдийски полемики, а бранителят на "белите" го припомни заради поста на Пике след снощния двубой на Реал с Байерн Мюнхен. Той също не мина без скандали, като главният съдия Виктор Касай от Унгария изгони пресилено Артуро Видал и зачете два гола от засада на Кристиано Роналдо.

В крайна сметка испанците спечелиха мача с 4:2 след продължения и с общ резултат 6:3 се класираха за 1/2-финалите на Шампионска лига. "Пике да превърти лентата и да си спомни реванша с ПСЖ. Да видим тогава дали ще мисли същото. Ще видим какво ще стане с Ювентус в реванша. Ние преминахме нашия изпит, сега е техен ред", заяви Рамос.

"Да имам 100 мача в Шампионска лига е хубаво. Надявам се да играя за Реал още много години. Много сме доволни, че елиминирахме един от основните ни конкуренти, но още е рано да говорим за финал", добави Рамос.