ПСЖ разнебити с 4:0 Андерлехт в Белгия и записа поредна страхотна победа в среща от Група "В" на Шампионската лига, където са още отборите на Байерн и Андерлехт.

Това бе трети пореден успех на парижани, които са с пълен актив от девет точки, на второ място в групата е Байерн с шест пункта, следват Селтик с три точки и Андерлехт без спечелена точка.

Головете за ПСЖ в Белгия забиха големите звезди на "принцовете" - Мбапе (3), Кавани (44), Неймар (66) и Анхел ди Мария (88). Четворката демонстрира световна класа и за пореден път показа, че този сезон грандовете в Европа ще трябва сериозно да се съобразяват с ПСЖ.

Като цяло французите тотално разнебитиха и се подиграха с клетите домакини, които можеха да отнесат и още голове във вратата си.

От своя страна Андерлехт не показа с нищо, че заслужават да вземе нещо от тази среща и логично падна с много. Грандът от Белгия се оказа боксова круша в тази група и най-вероятно няма да успее да се добере дори до третото място, даващо право на участие в Лига Европа. 

Така ПСЖ записа поредна разгромна победа в Шампионската лига и вече има три победи от три мача с феноменалната голова разлика от 12:0.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/vhM3ly4G2Zo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>