Прогнозирай и спечели

За да проследиш прогнозите, ВЛЕЗ или се РЕГИСТРИРАЙ

НАГРАДИ

В края на груповата фаза Gol.bg ще даде 5 награди в играта „Прогнозирай Шампионска лига с Gol.bg".

Голямата награда - action камера, ще бъде дадена на участника, събрал най-много точки в класирането в края на финалната фаза. В случай, че има двама или повече участници на първо място с равен брой точки, печелившият ще бъде определен на лотариен принцип измежду тях.

Ще бъдат наградени и четирима от всички участници дали минимум 5 прогнози за мачове от финалната фаза на футболния турнир.

Те ще бъдат определени на лотариен принцип сред всички участници, отговарящи на посоченото по-горе условие. Тегленето ще бъде на 5-ти юни 2017 г., четвъртък, като имената на печелившите ще бъдат обявени на страниците на Gol.bg и във Facebook страницата на сайта.

НАЧИН ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДАТА:

- Печелившите ще бъдат уведомени с писмо на e-mail адресите, с които са се регистрирали в Gol.bg.

- При невъзможност за установяване на контакт с някой от печелившите в рамките на 5 работни дни след официалното им обявяване на сайта, или ако те не потърсят наградата си, след като са получили e-mail, Gol.bg си запазва правото да изтегли нови на тяхно място.

- Победителите ще бъде информирани по какъв начин ще получат своята награда.

Info За всеки мач може да се дава прогноза с точен резултат. При познат знак (1 х 2) се печелят 3 точки, при познат точен резултат – 7 точки.

Шампионска Лига

Виж още

ИЗГОДНИ ОФЕРТИ

Виж още