Бронзовият медалист от "САЩ 94" Петър Александров коментира предстоящата среща от групите на Шампионската лига между Лудогорец и Базел.

Утре "орлите" от Разград посрещат швейцарците. Двубоят е от 21.45 часа на Националния стадион "Васил Левски" и ще се следи пряко в Gol.bg.

Александров обяви, че от Базел идват в България единствено за победа. Двата отбора се срещнаха и преди година в плейофите на Шампионската лига и тогава швейцарците удариха "орлите" в София.

В момента Александров работи за Санкт Гален и познава отлично местния футбол.

"При всички положения в Базел планират да спечелят 6 точки от мачовете с Лудогорец. В Швейцария се надяват тимът да спечели второто място в групата и да измести Ливърпул".

"Все пак вече успяха да победят англичаните и приемат, че нямат право на грешки срещу Лудогорец", сподели Александров пред "Труд".

"Миналата година Базел победи на два пъти Лудогорец и със сигурност ще има самочувствието, че може лесно да вземе още два успеха. Но от онези мачове Лудогорец натрупа опит в евротурнирите".

"Затова мисля, че шансовете на българите са по-големи, отколкото миналото лято. А и мач с мач не си приличат", добави Александров.