Бранителят на лондонския Челси Давид Луис подкрепи своя съотборник Фернандо Торес и изрази убеждението си, че испанецът ще вкара много голове през този сезон.

Световният шампион с "Ла Фурия" в последно време изобщо няма късмет, но въпреки това Андре Вияш-Бояш му гласува доверие и го пусна като титуляр срещу Леверкузен.

Въпреки, че нападателят не успя да се разпише в този мач, Луис е сигурен, че той има какво да даде на отбора и ще отбележи доста попадения.

"Фернандо е много, но наистина много, добър човек. Мисля, че той се справи на повече от прилично ниво срещу немците", коментира Луис пред "Скай Спортс".

"Той даде две асистенции и допринесе изключително много за победата на отбора. Хората го критикуват и казват, че той се намира под голям натиск, защото не бележи. Аз обаче вярвам, че Торес ще направи много силен сезон за Челси и ще отбележи наистина много голове през настоящата кампания", добави бразилецът.

Нандиньо премина в редиците на "Сините" през януари срещу колосалните 50 милиона паунда, но така и не успя да се утвърди в клуба.