Лондонският Челси проявява много сериозен интерес към една от младите звезди на Евертън Рос Баркли и се смята, че от клуба са готови да предложат 20 милиона паунда за един от най-големите таланти на "Карамелите", твърди английският таблоид "Мирър".

Баркли е играл в едва няколко мача за "Мърсисайдци", но португалският наставник на "Сините" Андре Вияш-Бояш вече е взел решение, че иска на всяка цена да го има в състава си.

Именно младокът ще бъде основната трансферна цел на лондончани през зимния трансферен прозорец и тимът на всяка цена ще се опита да го привлече.

Младият футболист е определян за един от най-талантливите халфове на Острова и от доста време специалистите му предвиждат бляскаво бъдеще.

От Челси отправиха запитване към Евертън за младока през лятото, но мениджърът на "Карамелите" Дейвид Мойс предупреди столичани, че няма да им продаде таланта.

Въпреки това обаче, очевидно "Сините" са решени да вземат младока на всяка цена в редиците си и клубът ще отправи сериозна оферта за него през януари.