Националният селекционер на Германия Йоахим Льов е на мнение, че финалът в Шампионската лига между Байерн Мюнхен и Челси ще бъде решен от "малки детайли".

"Мануел Нойер изигра страхотен двубой. В един момент имах чувството, че той прави вратата да изглежда толкова малка при дузпите. Улови по чудесен начин топката при удара на Роналдо, който стреля много добре", каза Льов пред вестник "ТЦ" след снощния успех на баварците над Реал Мадрид в полуфиналния мач-реванш на ШЛ.

"Смятам, че финалът между Байерн и Челси е отворен. Човек не трябва да прави грешката и да смята, че баварците са явен фаворит", допълва националният селекционер.

"Във финала всичко е възможно. Челси елиминира Барселона, англичаните са много опасни. А и Челси ще иска да използва този шанс, след като толкова години не могат да спечелят трофея от Шампионската лига."

"Финалът ще бъде решен от малки детайли. Челси не показа най-добрия си футбол срещу Барселона, но пък от друга страна "сините" показаха, че могат да се защитават много добре и с 10 души", завърши Йоахим Льов.