Мениджърът на Тотнъм Андре Вилаш-Боаш призна, че е поласкан от факта, че е свързван с френския ПСЖ, но също така подчерта, че според него Спърс е най-добрият избор.

Специалистът смята, че лондончани са по-напреднали в своето развитие от френския шампион, макар че "Принцовете" играят в групите на Шампионската лига за разлика от англичаните.

"ПСЖ? Имам много добри отношения с техния бос Насър Ел Келаифи и си говоря редовно с него", заяви Вилаш-Боаш, цитиран от "Екип".

"Фактът, че ПСЖ са се свързали с мен се знае, но аз исках да остана втори сезон в Тотнъм. Знаете, че досега не съм водил някой отбор в два поредни сезона".

"Освен това от клуба ме послушаха за някои неща, като например назначаването на спортен директор в лицето на Франко Балдини. Искам просто да продължа с проекта си тук".

"Тотнъм е с една крачка пред ПСЖ, това е един велик клуб. Парижани вече направиха структурна промяна, през която обаче ние преминахме, така че сме по-напред, макар че е ласкателство, че ме свързват с този отбор".

"Честно казано бях привлечен от техния проект и не крия, че той е страхотен. Никога обаче не съм получавал конкретна оферта от ПСЖ, не сме просто достигали до този етап".

Специалистът не пропусна да каже и няколко думи за Челси срещу чийто тим неговият отбор ще се изправи в предстоящия мач. 

"Челси беше добър опит за мен и това ми позволи да разбера, че просто има неща, които не са по силите ми".

"За да успееш в Челси трябва да получаваш подкрепата на отбора. Аз бях същият треньор, какъвто бях и в Порто. Исках отборът да следва моята посока, но не намерих достатъчно подкрепа".

"Този опит ме научи на много неща и сега в Тотнъм правя нещата по различен начин. Опитът в Челси ме направи по-силен, макар че наистина се провалих".