Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо има проблеми при избора на състав за утрешната визита в Нюкасъл.

Във вторник Специалния направия 10 промени в тима от двубоя с Манчестър Сити, но Сините отново се представиха на ниво и биха Арсенал с 2:0 за Купата на Лигата.

„Не бих казал, че това ми създава главоболие, но определено чувството не е хубаво. Трудно е да оставя някой на пейката, тъй като според мен всички заслужават да играят. Това разбира се е добър проблем, защото е фантастично, когато толкова много играчи се представят на ниво“ заяви Моуриньо.

„За мен отговорността да кажа „ти няма да играеш“ е много голяма, защото мисля, че това е несправедливо към тези момчета, тъй като те се справят наистина прекрасно и дават всичко от себе си. Промених отбора за последния мач и всички се справиха изключително, така че определено чувството не е приятно“ добави той.

Челси е в серия от 6 поредни победи във всички турнири, но Жозе няма победа на терена на Нюкасъл в двубой от първенството в 3 срещи, така че очаква труден сблъсък.

„Това е един от най-трудните ни двубои през сезона, но ще опитаме да го спечелим. Не е важно дали ще сме на върха, а това да вървим напред и в момента наистина прогресираме, тъй като играта ни е много добра. Спечелихме трудни срещи напоследък, но трябва да продължим по същия начин“ изтъкна босът на лондончани.