Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо бе категоричен, че не Уест Бромич, а неговият тим трябва да се чувства ощетен от рефера Андре Маринър.

Съдията спаси Сините отсъждайки несъществуваща дузпа дълбоко в добавеното време за падане на Рамирес и лондончани докопаха 2:2 днес.

В типичен стил обаче, португалецът обяви, че допуснатите грешки са били изцяло във вреда на неговия състав.

„Сигурен съм, че бе дузпа. Гледах ситуацията от различни позиции и съм категоричен, че има нарушение. Преди вторият им гол обаче имаше фаул срещу Бранислав Иванович, така че ако някой трябва да е недоволен от съдията са не те, а ние“ заяви Моуриньо.

„Разбирам, че е трудно да приемеш, след като си толкова близо до победата, че срещу теб е отсъден наказателен удар, но арбитърът е един от най-добрите в Европа. Днес обаче не ми хареса неговата работа, защото всичките грешки, които допусна, бяха срещу нас“ добави той.

По този начин Челси запази непобедения статут на Специалния в домакински срещи във Висшата лига. „Рекордът не ме интересува. Доволен съм, че не загубихме, но съм разочарован, защото искахме да спечелим. В крайна сметка един ден ще загубя у дома“.