Плеймейкърът на Челси Еден Азар смята, че тимът  може отново да поднесе изненада и да спечели Шампионската Лига.

Според него причина за това е фактът, че всички подценяват сините и това сваля напрежението от отбора. До голяма степен точно така преди две години тима спечели първата в историята си купа от Шампионската Лига.

"Все още имаме много млад отбор. Никой не ни сочи за фаворити в Шампионската Лига през този сезон", коментира той пред вестник Ла Капитале.

"Може би това е добре. През 2012-та година, когато Челси спечели Шампионската Лига, също не беше фаворит".

"Ние вече сме силен отбор, но все още имаме нужда от две години, за да спечелим трофей. С някои подкрепления трябва да е възможно. Но първо трябва да победим Галатасарай с Дидие Дрогба, който е икона в Челси".

Същевременно Азар изрази задоволството си от попадението си срещу Ливърпул, което накара да замлъкнат критиците му, че не се проявява в големите мачове.

"За съжаление този гол не се брои двойно само защото е в голям мач. Аз обаче накарах да замлъкнат тези, които казваха, че вкарвам само срещу слаби съперници. Това ми дава голямо задоволство. Опитвам се да вкарвам във всеки мач".

"Не си поставям конкретни цели за този сезон, но искам да вкарвам голове и да правя асистенции и най-важното - да печелим трите точки".

"Във футбола статистиките са много важни. В момента вкарвам повече голове и давам повече асистенции. Мога да изиграя среден мач, но да вкарам два гола. Но мога да направя и силен мач, без да допринеса с голове. Аз съм перфекционист, но все още нямам смъртоносен инстинкт. Работя по въпроса".

"Мисля, че Жозе ме харесва. Той е провокативен човек, обича да играе психологически игри. Той прави неща, за да провокира позитивно играчите. Но хората не знаят, че той е близък с играчите".

"Той ме оставя на мира, оставя ме да работя и когато има нещо да ми казва, го казва в лицето. Но винаги по приятелски начин. Той е топ треньор и страхотна личност".