Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо увеличи слуховете, че през лятото може да върне Марио Балотели във Висшата лига. 

Двамата работиха заедно в Интер и въпреки не особено добрия период на нападателя в Манчестър Сити, той може да приеме да играе отново на Острова, след като има слухове, че не се чувства добре в Милан. 

„Във футбола никога не можеш да бъдеш сигурен какво ще се случи в бъдеще. Балотели е в голям отбор в момента, но ситуацията може и да се промени с течение на времето” заяви Специалния. 

„Те искат да запазят най-добрите си играчи, но Марио вече има опит в английския футбол. Аз няма да бъда треньор на Милан или на националния отбор на Италия, но той е добро момче и някой ден отново ще се радвам да работя с него”, добави Моуриньо, който наскоро се оплака от липсата на класни нападатели в отбора си. 

Самият футболист също бе казал по-рано през годината, че ще се радва да се събере с бившия си наставник. „Разбира се, че ще се радвам отново да работя с Жозе. Неговите отбори винаги са като семейство и под негово ръководство никога не е скучно”, заяви Балотели. 

СуперМарио вкара 30 гола в 80 мача за Ман Сити за два сезона и половина в състава, но престоят му бе помрачен от проблеми извън терена.