Нападателят на Челси Ромелу Лукаку призна, че има желание отборът да го продаде.

През последните две години белгийският национал бе преотстъпван на Уест Бромич Албиън и Евертън, но той не желае за трети пореден път да бъде пращан под наем в друг клуб.

"Това, което не искам, е да бъда изпращан под наем отново. Аз съм на 21 години и през последните два сезона играх като преотстъпен в други отбори. Тибо Куртоа бе преотстъпван от Челси за три поредни сезона, но сега ще бъде без съмнение първи избор в отбора. Де Брюйн пък премина за постоянно във Волфсбург. Те вече усещат свобода, но не такъв е моят случай", заяви Лукаку, цитиран от "Мирър" и допълни, че иска ситуацията му да бъде като тяхната в момента.

Оценяваният на 18 милиона паунда нападател е свързван с множество клубове от цяла Европа, като сред тях са Монако и Атлетико Мадрид.

"Има няколко отбора, които се интересуват, но не знам къде ще играя още. Трябва да взема добро решение, за да достигна до абсолютния връх. Решението обаче ще бъде взето скоро. Имам някои идеи, но ще трябва да видя кое ще бъде най-добре за клубовете", завърши нападателят, който държи с бъдещия си отбор да играе в Шампионската лига.