Жозе Моуриньо призна, че е възможно да върне в състава легендата на Челси Дидие Дрогба.

В момента сините разполагат само с двама чисти нападатели в лицето на Фернандо Торес и новото попълнение Диего Коста, след като клубът бе напуснат от Самуел Ето'о и Демба Ба.

Така Челси има нужда от поне още едно попълнение. 36-годишният Дрогба пък е свободен агент, след като напусна Галатасарай в края на сезона.

В последни дни в английските медии се спекулира, че Дрогба може да се завърне на "Стамфорд Бридж" и Моуриньо не отрече тази възможност.

"Мислим по въпроса. Ние искаме да печелим мачове и да печелим титли, а Дидие е един от най-добрите нападатели в Европа", коментира Моуриньо пред Дейли Мейл.

"Той все още е много адаптиран към нуждите на Висшата Лига и ние обмисляме въпроса по начин, лишен от емоции".

"Ако го върнем отново, няма да е защото той е Дидие или защото е вкарал най-важния гол в историята на Челси или защото чета, че имам нужда от помощник".

"Не. Ако го върнем отново, а решението трябва да бъде направено скоро, то ще е защото като играч той има качествата да направи отбора по-силен".

"Отборът не е само от 11 души. Има нужда от различни опции и с профила на Дидие, да го имаме в състава, той ще е важен за всеки отбор".

"И понеже знаем, че сърцето му го бута натам, където той усеща, че принадлежи, ние обмисляме възможността. Абрамович е много интелигентен и той усеща, че хората принадлежат на клуба. Той усеща, че Дидие принадлежи на нас".

"Дали ще се върне при нас за още една година или още две години? Ще видим".