Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо похвали своя нов нападател Диего Коста, определяйки го за "фантастичен" футболист.

"Той е чудесно попълнение, Коста е фантастичен играч. Технически е много, много добър. Голяма част от играчите са много изненадани, защото той надхвърли очакванията им", сподели Моуриньо пред "Скай спортс".

"Диего е много силен физически и се старае много по време на мачовете. Първото нещо, което ти прави впечатление от играта му е, че той работи здраво за отбора. Той е мощен и силен физически. Ние имаме различни опции в нападение, разполагайки с Диего Коста, Фернандо Торес и Дидие Дрогба. Сега наистина сме силни в атака."

"Дидие Дрогба е на 36 години, но все още притежава инстинкта на убиец. Все още притежава техниката за реализиране. Все още е силен физически и психически. По време на всяка една тренировка той показва желанието си да се бори и да печели винаги. Той е много важен за нас."

"Сеск Фабрегас чете играта по-бързо от повечето други футболисти. Той е халф, от когото имахме нужда, за да ни изведе до ново измерение. Той има всичко - контрола върху топката, скоростта и решаващия пас", добави Специалния.