Световният шампион с Германия Андре Шюрле вярва, че в лицето на Диего Коста и Сеск Фабрегас Челси е намерил необходимите компоненти, за да спечели много титли в следващите сезони. 

Двамата направиха страхотен дебют снощи, като бяха в основата на триумфа срещу Бърнли с 3:1 и бяха засипани с похвали от мениджъра Жозе Моуриньо, към който сега се присъедини и Шюрле. 

„Надявам се и вярвам, че те ще направят разликата за нас. Справиха се наистина страхотно. За Диего е перфектен старт, тъй като за един нападател е прекрасно да вкара в дебюта си. Той игра фантастично в контролите, а сега го направи и в първия официален двубой, което е прекрасно”. 

„Сеск обаче също е невероятен, защото знае как да контролира един мач. Не спира да тича и срещу Бърнли направи 2 асистенции. Много се радвам за тях, но все пак това бе само първият мач, така че трябва да продължим по същия начин” сподели германецът, който се възползва от страхотен пас на Фабрегас, за да направи 2:1, а цялата атака съдържаше 25 паса. 

„Всеки отбор би искал да притежава играч като Фабрегас и ние сме много доволни, че той избра да дойде при нас и за мен няма съмнение, че и двамата ще ни помогнат” добави Шюрле, който се чувства отлично в тима, въпреки че през миналия сезон доста често влизаше от пейката. 

„Тренирам само от 2 седмици, но се чувствам добре и това е най-важното. Наслаждавам се на играта и съм доволен, че като цяло изиграхме много добър мач. Амбициран съм за успехи и искам да спечеля много титли с Челси. Сигурен съм, че когато съм готов на 100% ще се представя още по-силно”.