Куинс Парк Рейнджърс е дал разрешение на Лоик Реми да преговаря с Челси, съобщава „Скай Спортс” позовавайки се на свои източници. 

Френският нападател иска да напусне „Лофтъс Роуд” и да играе в тим от Шампионската лига и сега изглежда, че ще се окаже заместник на Фернандо Торсе при Сините, след като испанецът е на път да отиде в Милан. 

През юли французинът бе пред трансфер в Ливърпул, но тогава сделката пропадна в последния момент, след като не успя да премине медицинските тестове, въпреки че двата тима бяха постигнали споразумение. 

След това той започна подготовка с Рейнджърс и дори взе участие в първите два мача на тима от кампанията. Интерес към него имаше и от Нюкасъл, но той отказа да се върне при Свраките. 

Сега обаче изглежда, че желанието му да играе в по-класен отбор е на път е да се изпълни и на „Стамфорд Бридж” той ще се конкурира с Диего Коста и Дидие Дрогба за позицията в атаката на отбора. Възможно е обаче да действа и на фланга, което дава допълнителна алтернатива пред Жозе Моуриньо.