Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо остана изключително доволен от успеха над Суонзи с 4:2, който неговият отбор постигна снощи.

Това е четвъртата поредна победа за "Сините" във Висшата лига и така отборът е едноличен лидер в класирането.

"Първото полувреме бе много трудно", обяви Специалния на пресконференцията след мача.

"Футболистите не можаха да намерят играта си, заради пресата на противника, а освен това гостите имаха прекалено много пространства за действие, което от своя страна помага да се играе лесно футбол".

"През второто полувреме обаче нещата бяха различни, особено след като притиснахме противника. Това напълно промени срещата за нас".

"Владеехме топката и с оглед на интензивността, която показахме, направихме мача за Суонзи доста труден".

"Победата е заслужена за моя отбор, защото ние бяхме много по-добрият тим след почивката и успяхме да дадем на феновете на стадиона това, което искат. Победа и то постигната по красив начин".

Жозе коментира и фамозното представяне на Диего Коста, който не спира да бележи за отбора, а снощи се отчете с хеттрик.

"Ако отборът играе добре, той трябва да вкарва голове. Седем гола в четири мача от Висшата лига може би е твърде много. Няма как да очакваме от него да вкара 14 гола в 8 мача например".

"Това ме изненадва честно казано, защото не е нормално. Няма как да се повтори в цикъл. Той се чувства комфортно в отбора. Мисля че всеки знае това.

"Лоик Реми пък направи перфектен дебют за отбора. Той вкара на "Стамфорд Бридж" още в първия си мач, неговото попадение бе специално и той спомогна за успеха.

"Той пристигна при нас, след като вкара за Франция срещу Испания. Сега го направи и за нас. Няма по-добро развитие за нещата от това за него", каза още Специалния.