Нападателят на Челси Лоик Реми е оптимист, че ще бъде на линия за мача срещу Манчестър Юнайтед. 

Французинът откри снощи резултата срещу Марибор и даде тон за успеха с 6:0, но точно в тази ситуация се контузи и напусна още в 16-ата минута, след като усети болка в слабините. 

Той бе заменен от Дидие Дрогба, който е единственият здрав нападател на Сините в момента, след като Диего Коста също има проблеми и вероятно няма да играе на „Олд Трафорд”. Реми обаче се надява, че не става въпрос за сериозна травма. 

„Усетих дръпване в слабините и не се чувствах комфортно, затова предпочетох да изляза и да дам възможност на играч, който е готов на 100% да играе. Ще видим какво ще покажат прегледите, но не мисля, че става въпрос за нещо сериозно” заяви Реми. 

„Просто почувствах нещо и веднага спрях. Разбира се, че съм разочарован, защото имах шанс да взема участие предвид липсата на Коста. Тук не говорим за страх, а просто за предпазна мярка и се надявам, че ще бъда готов за уикенда. Следващият мач е много важен, тъй като срещаме много силен съперник и вярвам, че ще успея бързо да се възстановя” добави той.