Бившата приятелка на Кевин де Брюин Каролине Лийнен му е изневерила със съотборника му от националния отбор на Белгия Тибо Куртоа.

Това е станало преди две години, но сега самата девойка разказа своята страна на нещата. Тя обясни, че го е направила едва след като Де Брюин от своя страна и е изневерил с най-добрата и приятелка.

"Кевин ми изневери. Не казах нищо с месеци, защото не можех да говоря, тъй като родителите на Кевин ме заплашиха със съд", обясни Каролине Лийнен пред списание Стори.

"Бях под натиск и не можех да се свържа с Кевин. Проявих уважение към всичко. Но в неговата книга Кевин написа откъс за аферата ми с Тибо. Затова реших, че няма повече да пазя тишина".

"През лятото на 2012 година Кевин ми каза, че е имал афера с бившата ми най-добра приятелка. Дадох му избор - нея или мен. Бях готова да му дам втори шанс. Но след това връзката ни вече не беше същата".

"След това заминах за Мадрид и дори Кевин смяташе, че това е добра идея. Питах го предварително. Но след това се случи нещо, което не трябваше да се случва".

"Във въпросната вечер Тибо ми предложи това, което не бях получила през цялата си 3-годишна връзка с Кевин. С Тибо можех да говоря за всичко. Той дори ми приготви прекрасно ястие. Кевин никога не го е правил за мен".

"Кевин ми беше изневерил и аз помислих "защо да не мога и аз да го направя".

Впоследствие между Куртоа и Де Брюин е имало напрежение, но двамата са изгладили отношенията си. Преди време дори от националния отбор официално признаха за специфичната ситуация между двамата.

"Не отричаме, че между Тибо Куртоа и Кевин де Брюин има лични проблеми. Но те говориха помежду си и случаят е затворен за тях. Те приключиха конфликта си. Момчетата вече могат да говорят помежду си и дори да разменят шеги".