За пореден път мениджърът на Челси Жозе Моуриньо прояви характера си и след мача с Уест Хям (2:0) заяви, че ще отмени една тренировка от утрешната програма.

Първоначално Моуриньо искал играчите да тренират два пъти до мача със Саутхямптън като гост в неделя, но е променил плановете си в последния момент.

"Плановете ми бяха за две тренировки, но футболистите ми толкова много плачат в съблекалнята, че реших да направя промяна. Те ще тренират сега веднага след мача веднъж, а утре ще имат едно занимание", коментира Моуриньо.

Футболистите му ще имат пет мача за 14 дни и той смята, че е доста натоварващо.

"Моите футболисти са хора, тези на Саутхямптън и те са хора, така че ще бъде много тежко и за нас, и за тях. Много трудно ще бъде и за Уест Хям да играят в неделя с Арсенал. Много е тежко за всеки един отбор".

"Но преди днешния мач имах същото чувство, каквото имам на втория ден на Коледа. Толкова съм горд. Ние получаваме заплатите си, защото хората обичат футбола. И ние сме тук, за да им дадем емоциите от тази игра".

По отношение на мача той коментира:

"Ние бяхме много по-добрият отбор, когато владеехме топката. През миналата година имахме стабилност в защитата, но ни липсваше креативност, когато отнемем топката, обясни още Моуриньо.