Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо очаквано бе крайно разочарован след отпадането от Брадфорд за ФА Къп и заяви, че се срамува. 

Преди мача, в който Сините имаха аванс от два гола, но паднаха с 2:4, поргугалецът заяви, че би било позор, ако лидерът във Висшата лига напусне надпреварата след този сблъсък и сега отново повтори думите си. 

«Ще повторя думата, която използвах в деня преди мача в случай, че загубим. Това е позор. Става дума за спортен позор, но все пак позор. Аз се срамувам и мисля, че играчите също трябва да се чувстват по този начин» заяви Специалния, който обаче намери сили да поздрави тима от Лига 1 за успеха. 

«Все пак това е красотата на футбола и чарът на ФА Къп. В този турнир такива неща се случват много често. Аз се радвам за тях и тук съм напълно искрен. Зная историята на турнира и че всеки отбор е преживявал това преди или сега. Въпреки това смятам, че е неприемливо да загубиш от по-нискоразреден съперник» добави той, като защити избора си на състав, в който имаше 9 промени, като титулярите основно бяха запазени за реванша с Ливърпул за Купата на Лигата. 

«Това бе добър отбор. Всички футболист трябва да са готови да играят за Челси и да го правят добре. След като не могат да се справят срещу противник от Лига 1 или Чемпиъншип, какво означава това? За мен селекцията бе достатъчно качествена» каза още Моуриньо.