Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо остана доволен от успеха с 1:0 над Ливърпул в снощния 1/2-финален мач между двата тима за Кепитъл Лан Къп.

Португалецът обаче явно не остана особено доволен от съдийството и предпочете да не коментира рефера, като само каза, че вероятно ще бъде наказан, ако тръгне да говори.

"Ако започна да говоря, хората пaк ще си кажат "Моуриньо пак ли се оплаква" и вероятно ще ме накажат от Футболната асоциация", обяви португалецът на пресконференцията след мача.

"Моето мнение е, че това бе голям полуфинален мач. И двата от отбора дадоха всичко от себе си. Резултатът говори за това. Равенство 1:1 на "Анфийлд", равенство 0:0 тук, а след това продължения и победа с 1:0 за нас".

"Сега ще отидем на финал на "Уембли", а това значи много. През второто полувреме и продълженията именно ние бяхме по-добрият отбор, но и Ливърпул имаше своите шансове".

"Те са много добър отбор. В началото на сезона при тях нещата не се движеха по точния начин, но Брендън Роджърс успя да промени това. Поздравления за него".

"Смея да твърдя, че Ливърпул бяха по-добрият тим през първото полувреме, но ние успяхме да се справим с това. Винаги съм казвал на футболистите ми, че ще имат трудни моменти в мачовете и този момент дойде през първата част".

"Феновете ни обаче бяха фантастични и тази победа е за тях".

Моуриньо коментира и настъпването на Диего Коста срещу Емре Джан в продължението, а освен отказа да коментира претенциите, които имаше за дузпа по време на мача.

"Предпочитам да не говоря за дузпа, ще оставя това за себе си, защото ако кажа нещо ще ме накажат, а аз не искам това".

"Това, което имате за настъпване, в „Скай Спортс“ наричат престъпления, бих казал, че беше абсолютно неволно. Той тръгна за топката, преследваше я, опонентът беше на тревата, имаше контакт и той сложи крака си там, където очакваше да бъде топката", отсече Специалния.