Желанието на Челси за още трофеи до края на сезона е още по-силно, след като вчера тимът спечели Купата на Лигата, обяви Еден Азар. 

Сините победиха Тотнъм с 2:0 и предвид това, че водят с 5 точки в първенството и са с мач по-малко, феновете им определено очакват още отличия до края на кампанията предвид и продължаващото участие и в Шампионската лига. 

„Когато играеш за Челси от теб се очаква винаги да печелиш купи и да стигаш до полуфинал или финал в Шампионската лига. Със сигурност няма да е лесно, защото съперниците са силни. Постигнахме добър резултат в Европа, но все още нищо не е решено и трябва да победим” заяви Азар. 

„Колко далеч можем да стигнем? Надявам се, че до финала, но все пак ще видим. Сега нека да мислим за следващия ни мач с Уест Хям, защото ще можем да се концентриране изцяло върху първенството” добави той. 

„Преди финала с Тотнъм не усещахме напрежение и не сме мислели за мача Ливърпул – Манчестър Сити. Разбира се след като разбрахме, че Ливърпул е спечелил, останахме много доволни. Все още обаче нищо не е свършило. Манчестър Сити има много добри играчи и със сигурност няма да спре да се бори. Не трябва да се отпускаме по никакъв начин” каза още Азар.