Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо гарантира, че Джон Тери ще бъде част от клуба и през следващия сезон. 

Наскоро защитникът, който се представя много силно досега през сезона обяви, че се надява да остане при Сините и според португалския бос това наистина ще се случи, като клубът ще му предложи договор за още една година, според политиката си. 

„Това, което мога да гарантирам е, че той ще бъде играч на Челси и през следващия сезон. Не се съмнявам, че ще получи нов контракт и това със сигурност ще се случи още преди края на кампанията“ обяви Специалния. 

Миналата година Тери поднови договора си с Челси 48 часа след края на сезона, но сега явно в клуба няма да чакат толкова дълго, за да го задържат. В същото време Моуриньо обяви, че няма да стои на пътя на Петр Чех, ако той реши да напусне през лятото, но отново изтъкна, че цени много вратаря. 

„Ако ми каже, че иска да напусне, аз ще му кажа своето мнение, а то е, че той е един от тримата най-добри вратари в света, така че ще си тръгне само срещу солидна сума“ изтъкна наставникът, чийто тим гостува утре на Уест Хям в мач от първенството.  

„Водим с 5 точки, а в предишния си мач директният ни съперник загуби точки, което е добре за нас. Преднината ни обаче не е голяма. Сметките са прости – до края има 12 мача или 36 точки, така че ни трябват 31“.