Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо похвали своя тим след трудния успех над Уест Хям с 1:0. 

Попадение на Еден Азар от тънка засада осигури триумфа, а в мача имаше много положения, като Чуковете определено могат да съжаляват, че не взеха нещо от двубоя. 

„Моите момчета бяха фантастични. Никой не може да се мери с тях по техния начин на игра. Не успяхме да убием мача с втори гол, така че това са огромни три точки за нас“ обяви португалецът, след като Сините запазиха аванса си от 5 точки пред Манчестър Сити, като имат и мач по-малко. 

„Много е трудно да си съдия тук и аз му го казах. Причината е стилът на игра на съперника, който действа с дълги топки, които предизвикват разбърквания и реферите нямат добра видимост. Те се оплакваха от всичко, феновете ги подкрепиха и за нас наистина бе много трудно“ добави той. 

„Еден Азар е фантастичен. Той често е малтретиран от съперниците, като днес срещу него се действаше много агресивно. Хлапето обаче не се отказа и продължи да атакува и да помага и в защита. Момчетата бяха като братя на терена, а това е от много голямо значение, ако искаш да спечелиш най-трудната лига в света. Искам да спя до утре по обед, защото днес спокойно можехме да загубим 2 точки“ каза още Моуриньо.