Челси и ПСЖ са отправили официална оферти за звездата на Палермо Пауло Дибала. Това разкри агентът на съотборника на Ивайло Чочев – Густаво Маскарди.

Още по темата

 

През този сезон Дибала прави истински фурор и има 13 гола и 10 асистенции в Серия „А“. Интерес към него проявяват още Ювентус, Рома, Интер, Арсенал, Манчестър Юнайтед и др.

„ПСЖ вече предложи 46 милиона евро, а от Челси вдигнаха офертата си на 41 милиона. Но цената му вече не може да е по-ниска от 50 милиона евро. Пауло не бърза за никъде и ще вземе решението си спокойно“, каза агентът му.

В същото време Дибала разкри, че е отклонил предложение на Антонио Конте да играе за националния отбор на Италия.

21-годишният аржентинец има право да се състезава за „адзурите“ и за Полша, тъй като има родствени корени от двете страни, въпреки че е роден и израснал в Кордоба.

„Имаше шанс да играя за Италия. Конте ме искаше, но много пъти съм казвал, че се чувствам аржентинец“, каза Дибала, след което коментира и бъдещето си.

„Ако президентът Маурицио Дзампарини ми каже, че ме продава, тогава ще искам да се насладя на последните си няколко мача за Палермо и ще дам всичко от себе си“, заяви Дибала, след което добави, че като малък е бил фен на Барселона, а идол му е Лионел Меси.