Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо продължава с коментарите си относно спекулациите с трансфер на Еден Азар в Реал Мадрид.

Той обяви, че ако наистина "Кралския клуб" има интерес към белгиеца той ще бъде първият човек, който ще научи.

Освен това ексцентричният португалец смело обяви, че само единият крак на халфа струва 100 милиона паунда.

"Само единият крак на Еден струва 100 милиона паунда", обяви Специалния по време на пресконференцията преди мача с Арсенал, като отговори на журналистически въпрос колко е цената на белгиеца.

"Това така, защото той е още доста млад играч".

"Ако Реал Мадрид го иска наистина аз ще бъда първият човек, който ще научи, защото отношенията ми с президента и изпълнителния директор едва ли биха позволили нещо да се случи зад гърба ми".

"Аз им имам пълно доверие и ако наистина има интерес към Азар от Реал веднага ще ми съобщят по телефона".

"Не мисля, че сме от типа отбори при които един е по-специален от друг. Азар е едно скромно и съвсем нормално момче и въпреки, че не искам и не обичам да разграничавам играчите си самият той знае, че е специален футболист за отбора ни".

"Ние се нуждаем от него, защото той е от много важно значение за нас. Еден е фантастично момче и начинът по който се държи и проявява уважение към хората също го прави толкова специален, както и начина по който се отнася към съперника. Той уважава съперниците си. Той не мами на терена, не се гмурка, просто играе честно", завърши Жозе.