Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо коментира изявлението на Монсерат Сереа, съпругата на Рафаел Бенитес, която каза че мъжът й напрекъснато трябва да оправя бъркотиите на Специалния.

"С цялото ми уважение към тази жена, но явно в главата й е каша. И това не е смешно, защото съпругът й дойде в Челси след тръгването на Роберто ди Матео, а в Реал след раздялата с Карло Анчелоти".

"Единственият клуб, където наистина дойде след моята смяна, е Интер. Аз оставих отбора с требъл, като най-добрият в Европа, а той го съсипа за шест месеца".

"Щом говори и мисли за мен, си няма друга работа. Ако започне да се грижи за диетата на съпруга си, ще има по-малко време да обсъжда работата ми", каза в типичния си стил Моуриньо.

Моуриньо и Бенитес отдавна имат закачка помежду си. Двамата често се изправяха един срещу друг, докато португалецът караше първия си престой в Челси, а испанецът водеше Ливърпул.

Всеизвестен факт е, че отношенията между двамата далеч не са отлични, а интервюто на Монсерат Сеара само може да разпали нова "приятелска война" между двамата треньори.