Евертън е отхвърлил нова оферта от Челси за защитника си Джон Стоунс, съобщава „Скай Спортс“ позовавайки се на свои източници. 

По-рано този месец Карамелите отказаха 20 милиона паунда за играча, което е накарало шампионите да увеличат предложението си до 25 милиона, но и то е било отказано. 

Високопоставен човек в клуба е споделил пред медията, че мърсисайдци нямат намерение да продават Стоунс и вече два пъти са информирали за това Челси. 

Мениджърът Роберто Мартинес не бе никак доволен от спекулациите по адрес на футболиста, който на „Стамфорд Бридж“ е идентифициран като наследник на Джон Тери. 

Самият Стоунс заяви наскоро, че се чувства щастлив на „Гудисън Парк“. „Целта ми в момента е да играя редовно, което ще ми помогне да бъда част и от националния отбор. Искам да продължа да се уча от играчи като Фил Джагиелка и да прогресирам“ заяви той. 

Засега не е ясно дали лондончани ще направят трето продложение, но още в средата на месеца бе прогнозирано, че Сините ще трябва да приготвят над 30 милиона, за да се надяват, че ще могат да вземат младия бранител.