Челси няма да преследва повече защитника Евертън Джон Стоунс или поне това няма да стане през това лято. За това намекна мениджърът Жозе Моуриньо. 

Сините отправиха вече две оферти за английския национал, съотнетно за 20 и 25 милиона паунда, но те бяха отказани, така че националът остава на „Гудисън“ поне засега. 

"Трансферният пазар няма правила, но ние правим собствени такива, защото сме Челси. А нашите правила означават, че плащаме за играчите толкова пари, за колкото сме преценили качествата им. Ние знаем кога да спрем и да насочим вниманието си другаде“ каза Моуриньо, който обаче признава, че тимът му има нужда от подобрения в защита. 

„Петима играчи в отбрана не са достатъчни. Няма как да се справим във Висшата лига с толкова малко бранители. Това е слабостта ни. Като качество сме добре, но не и като количество“ изтъкна Специалния. 

Понастоящем отборът разполага само с Джон Тери, Гари Кейхил, Бранислав Иванович, Сесар Аспиликуета и Курт Зума в защита, което предполага, че до края на месеца в Западен Лондон ще пристигне поне един нов играч за тази зона.