Жозе Моуриньо призна, че отборът му не е заслужавал да спечели двубоя с Кристъл Палас, но реферът не е направил ключово отсъждане в негова полза. 

Сините паднаха с 1:2 у дома и записаха втора загуба за сезона, като вече са на 8 точки от лидера Манчестъл Сити и рано-рано са на път да се простят с шансове да защитят титлата си. 

„Съперникът имаше късмет, но го заслужи с играта си. Все пак мисля, че заслужавахме повече. Не и да спечелим, защото това не е вярно. Съдията обаче допусна грешка, когато при 0:0 не ни даде дузпа за събарянето на Зума. Това е решение, които повлия на резултата. Гледах ситуацията на повторение и това е чиста дузпа. Предпочитам обаче първо да изтъкна предимствата на съперника” заяви португалецът, който все пак опита да остане спокоен.  

„На 8 точки от лидера сме и в друг шампионат бих казал, че всичко е приключило. За Висшата лига обаче няма да твърдя подобно нещо, защото миналата година ние загубихме солиден аванс и то само за един месец. Това първенство е по-трудно от всеки друг път, но е факт, че стартът ни е лош. 4 точки от 4 срещи без съмнение са много лошо начало” добави Моуриньо.