Полузащитникът на Челси Вилиан смята, че бразилският национален отбор по футбол не зависи напълно от Неймар и опроверга мнението, че Селесао не разполага с класни футболисти.

"Не мисля, че футболистите са проблемът на бразилския национален отбор по футбол. Не е само Неймар, ние имаме много класни играчи и не разбирам защо постоянно се говори, че сме зависими от Неймар", каза Вилиан пред Goal.com.

"Разбира се, че Неймар е страхотен футболист, който е ключов за Селесао точно сега. Но ние имаме играчи на много високо ниво и ако даден футболист не се представя толкова добре, както в клуба си, това е разбираемо."

"В нашите клубове ние сме свикнали да играем заедно със съотборниците си, които винаги са с нас. Тренираме заедно всеки ден и играем всяка седмица. В националния отбор се събираме само за по няколко дни."

"Това е нормално. Същото е при Меси с Аржентина, при Кристиано Роналдо в португалския национален отбор. Всички големи футболисти понякога изпитват трудности да се представят силно на национално ниво, защото не тренират толкова дълго време заедно, както в клубовете. На нас не ни липсват качествени играчи в националния тим", добави Вилиан.