Капитанът на Челси Джон Тери подкрепи мениджъра Жозе Моуриньо и обяви, че всички играчи са зад поставения под напрежение наставник. 

Шампионите са на невероятното 16-о място във Висшата лига и загубата от Саутхемптън снощи доведе до спекулации, че босът може да бъде уволнен, което обаче засега поне няма да стане, тъй като той получи кредит на доверие от ръководството. 

От клуба на няколко пъти отричаха да има вътрешни проблеми в отбора и сега самият Тери обяви, че всичко между играчи и треньор е на ниво. 

„Разполагаме със силен състав и най-добрия мениджър на света, когото подкрепяме напълно. Именно това се прави в труден момент. Тук съм от дълго време и съм виждал мениджъри да идват и да си отиват, но ако някой може да ни измъкне от тази ситуация, това е именно Жозе Моуриньо” заяви Тери пред официалния сайт на Челси. 

„Трябва да останем единни и да продължим да се борим за феновете си, които в събота бяха наистина изключителни. Не сме свикнали да сме в подобно положение, но само ние можем да се измъкнем от него. Необходимо е да си върнем увереността и самочувствието. В този отбор има силни характери и вярвам, че една победа ще ни постави на правилния път” добави защитникът, чийто тим ще играе с Астън Вила след 2 седмици.