Нов скандал по оста Жозе Моуриньо – Диего Коста, е на път да взриви обстановката в Челси.

По време на мача с Тотнъм на стадион "Уайт Харт Лейн" (0:0), Специалния прати нападателя да загрява, но след извършването на трите смени, Коста се върна на пейката и демонстративно замери мениджъра с потника си.

"Ако Диего искаше да ме нарани, това няма как да се случи с потник. Имам добри отношения с него. Нямаме никакви проблеми. Не очаквам от резервите да скачат и пеят, когато не играят. Диего е много привилегирован, защото последен седна на пейката. Когато един топ играч остане на пейката, той никога не е щастлив, така че за мен поведението му бе нормално", оправда го Моуриньо.

След мача с Макаби Тел Авив в Шампионска лига между двамата отново прехвърчаха искри. Тогава португалецът нахокал голмайстора за движенията му по терена, но Коста не му е останал длъжен и отговорил.

"Исках да се движи на терена по определен начин, но той не го направи. Бях разочарован и реагирах. Той направи същото. На почивката в съблекалнята имаше няколко целувки и прегръдки. Няма проблеми", каза тогава Жозе.