Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал не бе никак доволен от равенството 1:1 срещу Челси на стадион "Стамфорд Бридж".
 
Както е известно, Юнайтед водеше в резултата почти до края, когато в 91-та минута Диего Коста изравни. Видимо ядосан Ван Гаал заяви:
 
"Отново бяхме по-добри, но не спечелихме. Имахме страхотни шансове да затворим мача, но не успяхме", каза Ван Гаал.
 
"Играхме великолепно с изключение на последните 15 минути. Тогава не успяхме да задържим топката така, както го правехме до момента и имахме страхотен малшанс да допуснем гол във вратата си. Не е за вярване".
 
"Челси само изсипваше топката напред и разчиташе на късмет, но въпреки това, ние трябваше да се справим по-добре. Можехме да удвоим преднината си, но не го направихме. Когато играем срещу такъв отбор като Челси, трябва да вкарваме, защото видяхме какво се случи", допълни холандецът.
 
Ван Гаал бе много разочарован от играчите си, които изпуснаха страхотен шанс да се доближат само на четири точки от зоната, даваща право на участие в Шампионска Лига.
 
"Когато целта ни е първо, второ или трето място ще трябва да печелим, защото разликата става голяма. Разликата вече е по-голяма от колкото преди, а това изобщо не е хубаво", завърши мениджърът на Юнайтед.