Коя е малката Дарина Евтимова и как българското бебе донесе късмет на Антонио Конте начело на Челси, разказа бащата на момиченцето Кирил Евтимов за предаването „Спорно за спорта“ по телевизия BiT.

Както стана известно бебето се появи на програмата за мача от първия кръг на Висшата лига между лондонските отбори Челси и Уест Хям и мигновено стана хит предизвика голям интерес.

„Всички сме много поласкани, че имахме възможността да покажем това сладко бебенце на футболната общност. Пратих снимка на тази красавица, свързах се с хората, които изготвят списанието на Челси и не след дълго получих одобрение, че нашето българско бебе ще се появи на програмата“, разказа гордият баща.

„Не очаквах и мислех, че са ни забутали в девета глуха. Много съм доволен и благодаря на хората на Челси, че са оценили българската красота. Не само аз трябва да съм горд, а всички български бебета“, смята Кирил Евтимов.

Той каза, че има доста бебета, които са в листата на чакащите, а най-много са от Азия. „Залагат основно на английски бебета и само нашето е извън Албиона. Дарина е орисана и вече става фен на Челси и на „Нефтохимик Бургас“ на българска почва“, разказа Евтимов. Скоро се очаква малката Дарина да получи и специална член карта от шефа на българският официален фен клуб на сините Димитър Попов.

Самият Кирил Евтимов е доста добър познайник на клуба от Западен Лондон, а и на други английски отбори. Само преди броени месеци бургазлията гостува за пореден път на „Стамфорд Бридж” за мача на Челси с ПСЖ като подари бутилка българско вино на тогавашният мениджър на тима Гус Хидинк и Джон Тери и дори взе личен автограф за премиера Бойко Борисов от легендарният капитан. Тениската с името на Кейхил, върху която е разположена Дарина, пък е подарък на Евтимов от самия Гари след края на мача с парижани.

Вижте малката Дарина Евтимова и разказа на баща й Кирил Евтимов във видеото ТУК