Мениджърът на Челси Антонио Конте призова феновете на Арсенал да проявят по-голямо уважение към Арсен Венгер. Французинът празнува 20 години начело на "артилеристите", но напоследък все повече ултраси на тима искат неговата смяна заради липсата на значими трофеи.

"Много бих искал и аз да остана начело на Челси толкова дълго време, както Венгер в Арсенал. Когато си дълго време на поста можеш да организираш работата си много по-добре. Тогава и двете страни са доволни - клуб и мениджър", коментира Конте преди мача между двата отбора.

"Според мен Венгер върши чудесна работа. Нормално е феновете да искат титлата да бъде спечелена поне веднъж, след като се борят за нея всяка година. Но бих казал, че изобщо не е лесно отборът да бъде в Топ 4 всеки сезон. Венгер върши добра работа с младите футболисти и когато гледате мачове на Арсенал, този тим играе добър футбол."

"Феновете трябва да обърнат внимание на това, че техният мениджър работи всеки ден и те трябва да го оценят за работата му. Ако оценявате някого само чрез победите и загубите, това е голяма грешка. Той има страхотна репутация", добави италианецът.