Мениджърът на Челси Антонио Конте е приел с усмивка твърденията, че ще бъде уволнен. Вчера няколко букмейкърски къщи спряха да приемат залози за напускането на италианеца след постъпването на сериозни суми за това, но впоследствие от Челси отрекоха за подобно нещо. 

Днес наставникът бе в добро настроение на пресконференцията преди мача с Лестър и каза: „Засмях се, когато прочетох, че ще напускам. Опитвам се да намеря хората, които за заложили за това, но е много трудно!“

„Не е лесно да се коментира подобно нещо, тъй като съм напълно концентриран върху работата си и върху стремежа да се подобрим. В добри отношения съм с клуба. Няма нищо вярно. Приемам го с усмивка“. 

Челси открива утре 8-ия кръг във Висшата лига с домакинство срещу Лестър. „Искаме да изградим нещо в настоящето и за бъдещето, но това може да стане само с работа и време. Отново ще кажа, че съм концентриран върху работата си“ добави италианецът. 

Джон Тери е на линия за Сините, но Конте не е решил каква ще бъде формацията на защитата му. „Не мисля, че е важно дали ще играем с трима или четирима в отбрана. Важно е да следваме принципите върху които работим. Факт е, че трябва да се подобрим в защита, защото не е нормално отбор като Челси да получава толкова голове“. 

Уилиан няма да играе след смъртта на майка си, а Диего Коста е на картон от наказание и при получаването утре на такъм няма да играе срещу Манчестър Юнайтед. „Диего знае положението и се надявам, че ще бъде достатъчно внимателен“.