Суонси проявява интерес към Джон Тери и ще опита да го убеди да подпише с клуба, обяви мениджърът на Лебедите Пол Клемънт. 

Двамата работиха заедно на „Стамфорд Бридж“, когато специалистът бе част от щаба на Челси и сега иска да го доведе на „Либърти Стейдиъм“, след като успя да спаси тима от изпадане. 

Тери мисли за бъдещето си, тъй като е ясно, че договорът му няма да бъде подновен и той дори заяви, че може да прекрати кариерата си, но това е малко вероятно да се случи. 

„Ще изчакам сезонът да приключи, а очевидно и за него последният ден ще бъде силно емоционален, тъй като съм убеден, че ще бъде изпратен подобаващо. След това ще поговорим. Познаваме се отдавна, но не мога да кажа дали проявява интерес да дойде при нас“ заяви Клемънт. 

„Не зная какви мисли обаче Джон за кариерата си оттук нататък. На първо място нека да видим дали той планира да продължи да играе, тъй като се смята, че в неделя може да запише последния си мач. Не е ясно и дали иска да остане във Висшата лига или да отиде в чужбина, така че нека да видим“ добави той.