Мениджърът на Челси Антонио Конте се смя няколко секунди, след като на днешната пресконференция бе запитан за поредните нападки от страна на Диего Коста. 

Нападателят отново призова лондончани да го пуснат в Атлетико Мадрид, но и обвини клуба, че умишлено завишава цената му, за да затрудни евентуалната му продажба. 

Той продължава да бъде в Бразилия и да отказва да се върне на Острова и не се притесни дори от глобата, която му бе наложена. 

„Това е страхотно. Мога да ви кажа, че всеки, който работи в Челси, знае много добре какво се случи с него миналия сезон. Интервюто е доста забавно. Не искам обаче да продължавам с коментарите. За мен Коста е в миналото на Челси” заяви видимо развеселен италианецът. 

Веднага след това обаче, от пресслужбата на клуба прекъснаха пресконференцията и обявиха, че позицията на Сините остава непроменена и Челси очаква футболистът да се върне в Лондон и да се яви за тренировки, така че на този етап ситуацията остава патова. 

Коста обаче предупреди и Атлетико, че ако клубът не положи достатъчно усилия, за да го привлече, тогава ще трябва да погледне към други клубове.