Легендата на Манчестър Юнайтед Рой Кийн скочи на защитника на Челси Давид Луис заради дузпата, която бразилецът направи в снощния мач с Атлетико Мадрид.

Челси спечели в самия край с 2:1, но ирландецът не остана очарован от грешката на бранителя. Подобно мнение изразиха още две легенди - Рио Фърднинад и Стивън Джерард.

"Това е истинска лудост, наистина. Това е вид изневяра. Нямам представа защо го прави! Той е мързелив и предава съотборниците си. Той познава себе си. Виждали сме го много често в такава светлина и затова се радвам, че беше наказана за това действие", коментира Рой Кийн.

Рио Фърдинанд добави: "Давид Луис предаде себе си и своите съотборници. Вижда се, че е заел грешна позиция, той го вижда и въпреки това дърпа фланелката на съперника. Дори не протестира срещу решението".

Стивън Джерард коментира: "Това е вторият път за седмица, в който той предава отбора след червения картон миналия уикенд. Това е момент на лудост в период, в който Челси напълно доминираше и изглеждаше, че ще открие резултата".