Бившият нападател на Челси Дидие Дрогба сподели, че отношението на "сините" от Лондон към мениджърите, които са минали през клуба е успешно през годините. 

"Случващото се в Челси вече е норма. Преди две години бяхме на границата на отпадането. През миналата година, играейки по един мач на седмица, всичко се разви добре. Те взеха мениджър с решителни методи и клубът отново стана шампион.

Но голяма част от играчите много отдавна не са участвали в късните стадии на Шампионска лига, в четвъртфинали или полуфинали. За тях е важно отново да свикнат да играят на всеки три дни и да отговорят на изискванията, които винаги са неизменими.

Всички казват, че Челси е нестабилен. Но в съвременния футбол няма мениджър, който успява да се задържи в един клуб за повече от три-четири години. Веднъж попитах Абрамович: "Колко мениджъри сме имали за всичките тези години". Той ми каза: "Виж, Дидие, когато сменят мениджъра, това ми носи резултат".

Когато пристига нов мениджър, той има пълен карт-бланш в клуба. Той върши каквото си пожелае. При това аз не мога да предвидя как ще се развиват неговите отношения със собственика за в бъдеще. Само мога да кажа, че той не бива да влиза в конфликт със своя бос. В случай на конфликт на теб ще ти се наложи да си тръгнеш", каза Дрогба.