Черно море записа победа над Хасково с 2:0 в мач от 25-тия кръг на втората шестица в А група.

Успехът на домакините беше извоюван през втората част, когато паднаха попаденията в срещата.

През първата част Черно море бе по-активният отбор, но трудно успяваше да създаде голови ситуации. Домакините можеха да открият резултата още в 8-та минута на срещата.

Петър Златинов центрира от свободен удар отляво, Георги Божилов засече топката с глава, но тя се отби в напречната греда на вратата на Хасково.

В 22-та минута Иван Коконов стреля опасно от около 20 метра, но топката премина на сантиметри в аут. В 26-та минута гостите можеха да открият резултата. След центриране отдясно Димитър Алексиев успя да засече с глава топката, но тя се отби в гредата на вратата на Черно море.

През втората част отново домакините бяха по-активният отбор, но удари по посока и на двете врати липсваха. Черно море успя да отбележи гол в 73-та минута.

Вилиан Бижев подаде отличен пас отдясно към Себастиан Ернандес, който с хубав удар по диагонал реализира за 1:0. В 74-та минута Симеон Райков от домакините опита далечен диагонален удар, но топката попадна право в ръцете на вратаря Николай Банков.

В 77-та минута домакините отбелязаха втори гол в срещата. Симеон Райков се разписа след отлично изпълнен пряк свободен пряк свободен удар от около 35 метра.

В 86-та минута вратарят на гостите Николай Банков предотврати сигурен гол, след като успя да избие топката след опасен удар на Симеон Райков.

В последната минута на даденото от съдията триминутно продължение вратарят на Черно море Илия Николов спаси опасен удар на Орхан Акташ от пряк свободен удар.