Черно море се измъчи с отбора на Балкан Ботевград на турнира "Балчик къп", но спечели с 1:0 втория си мач от надпреварата.

През първата част Черно море бе по-активният отбор. Първото сериозно положение бе в 4-та минута, когато Симеон Райков стреля от десетина метра по диагонал, но топката излезе в аут. В 21-та минута Балкан можеше да поведе, но след удара от воле на Ивайло Златев вратарят Александър Чанович улови топката.

Черно море вкара гол в 33-та минута. Симеон Райков изпълни много опасен ъглов удар от дясно по атаката на "моряците", топката се отби в далечната греда и влезе в мрежата на Балкан за 1:0. В 43-та минута Живко Петков засече топката с глава след центриране от корнер, но тя мина над вратата.

В 58-та минута Иван Редовски изпълни много опасно пряк свободен удар, но вратарят на Черно море Александър Чанович успя да избие топката в корнер. В 70-та минута Здравко Атанасов можеше да отбележи за Балкан, но след удара му топката мина на сантиметри в страни от вратата на Черно море. В 76-та минута Балкан отново създаде чисто положение, Андрей Андреев стреля опасно, но отново вратарят Александър Чанович успя да избие топката в ъглов удар.

В 79-та минута Ивелин Данчев стреля опасно по диагонал и за късмет на Черно море топката се отби в напречната греда. В 81-та минута Тодор Паланков можеше да вкара нов гол за Черно море, но вратарят на Балкан успя да избие топката след удара му. В 88-та минута вратарят на Балкан успя да избие топката след удар на Андреас Васев по диагонал.

В другата среща от група "А" Дунав Русе авърши наравно 1:1 Интер Плачидол. Интер успя да отбележи още в 10-та секунда на мача чрез Стелиян Стоянов, а русенци изравниха в 63-та минута чрез Деян Димов.

След изиграването на първите четири срещи от групата Черно море е с 6 точки, Балкан с 3 точки, а Дунав и Интер са с по една спечелена точка.

Турнирът продължава утре с двете срещи от група "Б". В 14.30 часа в Балчик играят домакините от Черноморец и Ботев Враца, а в курорта "Албена" Локомотив Горна Оряховица среща тима на Септември Тервел.