Треньорът на Черно море Никола Спасов остана бесен след загубата с 1:5 от Левски в София.

Той заяви, че не му е харесало поведението на неговите футболисти и не вярва, че тежкото поражение ще се отрази на играчите

"Наистина тежка загуба. По принцип винаги се играе трудно тук. Винаги има много причини, винаги ще се намерят причини и оправдания най-вече. До голяма степен нямам обяснение, особено за последните минути, в които получихме последните три гола, доста неконцентрирано и безотговорно се подходи в тези моменти. Иначе отново влязохме лошо в мача, получихме ранен гол.

"Сигурно и аз имам някъде вина. Все пак смених няколко пъти схемата на игра. Но трябва тичане и раздаване в крайна сметка. Очаквах да покажем повече желание и характер след победата над Славия. На теория имахме ръстово превъзходство над Левски, но това абсолютно е липса на концентрация".

"На футболистите никога не им тежи нищо, така че всичко им е наред и съм сигурен, че следващия мач ще го играем по същия начин. Не, предполагам, дано да имат друго настроение и мотивация, но съм сигурен, че няма да има разстройство".

"Отдалечихме се от четвъртото място. Ще направя всичко възможно отборът да не изглежда по този начин. Не става дума за глоби. Не мисля, че това ще бъде от решаващо значение в този период на първенството. Просто футболистите трябва да си осъзнаят начина на работа", каза Спасов.