Никола Спасов ще води отбора на Черно море и през следващия сезон. На пресконференция днес наставникът разкри, че е подписал нов договор с клуба за 1 година.

Отборът на Черно море ще се събере за подготовка за новия сезон на 13 юни. До началото на подготовката Спасов се надява в тима да бъдат привлечени поне осем нови футболисти. Той призна, че има предварителна уговорка с български и чужди играчи, но все още няма подписани договори с нови футболисти. "Имам предварителна уговорка с четирима футболисти и до седмица ще започнем подписване на договори", разкри наставникът. Спасов ще търси играчи на всички позиции, като при всички положения ще се търсят бекове и полузащитници.

Спасов зави, че търси нови играчи с по-добри качества и заедно с по-опитните футболисти, които остават в отбора, тимът да изглежда по друг начин. Той допълни, че иска през новия сезон Черно море да спре да редува силни и слаби мачове, да играе атакуващо, агресивно и да бележи повече голове.

До момента Черно море се раздели с десет играчи. Отбора напуснаха Борислав Стойчев, Иван Маркович, Стенио Дос Сантос, Марк Клок, Симеон Райков, Мамуту Кулибали, Иван Вълчанов, Живко Петков, Педро Еуженио и Матиас Курьор.

Черно море няма да ходи на лагер в чужбина по време на подготовката си. Следващата седмица ще стане ясно дали Черно море ще се готви само във Варна или и на друго място в страната. Спасов планира поне седем проверки преди началото на първенството.

Като цел за новия сезон треньорът си поставя отборът да е в шестицата. Мога да поставя по-високи цели след като приключим със селекцията, обобщи Спасов.